Jag och Katja - Absolutely Fabulous!

Japp, det är det ända vi är enligt världens goaste kille även kallad Katjas pojkvän Rich. . Han tycker, jaa pappa! du ska skratta nu. . . Edina och Patsy :)

Ni som nu undrar vilka dessa personer är? Tar er en titt, jag själv vet inte om jag kan hålla med. Men dem är ju som sagt jävligt underhållande och det är ju kul, att man är kul!



Utkast: Hur många ...

Hur många gånger har man egentligen sagt   "jag   ska   aldrig   mer   dricka   sprit"   när man vaknar upp dagen efter en hård utekväll? Jag kan då iaf inte räkna på händer och fötter längre, inte ens fingrar och tår, så illa är det. Och varför slippa undan denna helgen? Ja det är ju alldeles för mkt begärt. Det roliga är ändå att när den täta dimman lättat en aning och huvudvärken börjat lägga sig så är nästa helg redan fullbokad av utekvällar. Likaså två veckor framöver - BRA DÄR! Men vad kommer jag likförbannat säga när jag vaknar upp på lördag och söndag? Jag ska aldrig mer dricka sprit.
Vem känner inte igen sig?



Men nu till helgens bravader. Fredagen tillbringades med Tilda och Anna. Det blev kina resp. thaikäk och en go "bara sitta i soffan och möla i sig massa mat och för mkt godis så man blir illamåendekväll".


På lördagen däremot blev det högre tempo då det var dags för Natashas födelsedagsfirande på hamnkrogen. Sjukt att vi redan är 20år, va inte längesedan vi va småglin för tusan.
Kvällen började redan kl 19 då det bjöds på fördrinkar och mingel i baren. Sedan vandrade vi vidare till övervåningen som hon bokat, där det bjöds på diverse trivselprylar. Mat och dryck bland annat. Tyvärr var maten ingen höjdare då jag inte är ett stort fan av starka grejer, haha lite känslig jag vet. Ett tag senare var det dags för Natti och öppna presenter! Vi hade köpt ett playstation och singstar till henne som uppskattades (:






Kvällen fortsatte med många P2 i baren (alltid samma sak när man kommer fram till baren och inte kommer på vad man vill ha.. då är den en ööh en öhhh en öhhh EN P2) , lite gött snack med fastern, mkt dans och
vem dök inte upp som grädde på moset om inte Lina "lillsyrran" Gudmundsson. Du gjorde min kväll som vanligt!
JA OM DU GJORDE!

Dimman blev tätare och tätare över Stenungsund och Hamnkrogen och när klockan började närma sig två var det dags att dra till taxin och åka hem till ett lite klarare Ödsmål.
Lyckad helg!

Tyvärr ingen R.

Sköt om er

Massa puus! gooskaajs




vilken lördag

Tyvärr funkar inte min USB-kabel så alla bilder från gårdagen får dröja tills imorgon då jag fixa en ny!
Ha tålamod för imorgon kommer det lite godbitar och smarriga detaljer (:

Har förövrigt ångest efter gårdagens bravader och en baksmälla som heter duga,. aldrig mer dricka sprit.

Puss Gooskajs



Söndag = Söndagsmiddag med "Familjen"

Idag är det middag med min familj här uppe i Falun, som det är varje söndag. myyysss

Känner att jag börjar bli klar med hemtentamen. Ska skriva klart den ikväll/natt så jag kan skriva ut den och lämna in den imorgon, så jag slipper cykla till mediahuset på tisdag.

Något roligt från igår är att nisse, och svåger är på besök i Borlänge! Tyckter att dem ska komma över till Falun och säga hej.. Hoppas att dem kommer innan dem åker hem, annars!!!
Nisse var iaf bra i gasen.. några utav alla goa sms jag fick av han igår:

NISSE: "Du passa dig har du några kompisar som är stina?"
JAG: "Vad är stina?"
NISSE: "Vem är det?"

JAG: "Vad har du Alexander eller Richard då?"
NISSE: "Takten säger inte emfot"

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHHAHHAHAHAAHHAHAHA :D


HOHO?!

Vart har kaajs tagit vägen?

Världens bästa!

Nu kommer man hem efter att ha sutit på skolan och pluggat fram tills nu, fan vad stolt man känner sig (: Nu ska jag bara renskriva det mesta sen har jag bara fråga nr 5 kvar. Men den har mina underbaraste föräldrar  lovat att dem ska hjälpa mig med imorgon, TACK!

Fick även veta idag att jag inte bara har föräldrar som är änglar, utan även min syster för hon har fixat gratis boende för mig och kaajs över nyår! Fasen vad jag längtar!!!
Nu ska jag fixa ihop en god salad, har ju varit och handlat varor på Lidl för 100:- och det var inte dåligt mycket jag fick. . .



Lillebror bli som jag när du blir stor (: PÖSS & KJAM på dig.. hahahaha!!!

//goosmiik


Hejsan alla glada :D

Så var det äntligen lördag. Gick upp för någon timme sedan för att börja plugga, duktigt Mikaela. Jo tack jag vet (:
Sitter nu och käkar frukost, funderar på om jag ska ta en dusch nu med, jag menar det sitter ju aldrig fel. . .

Kvällen igår var som en toppen kväll på kåren!! En utbytetsstudent spyr på toan och tycker synd om sig själv, DJ:n spelar halv kassa låtar med undantag för några riktigt goa och drinkarna är dödliga ;) behöver man säga mer? man bara älskar det. HAHA! och nästa vecka är det jag som ska stå på andra sidan baren...

Nu ska jag dricka upp mitt te och återgå till böckerna!

P&K goosmiik

Så blev det förfest (:

Som alla vet betyder studentlivet - budget. Det bästa budget tipset är då att köpa en BIB den kan du iaf ha minst 4 ggr. Toppen! Ska testa på en ny kvällen till ära Castillo de Anna, 2007 helt okej om ni frågar mig och med ett toppen pris på bara 149:-

 
För alla er som läser detta har jag nu bjudit på lite guldbitar av Falun (:
Jag och Lina som tar dem första dans stegen på Kårens sittning. . . vi är snygga vi vet!!!

HA NU EN TOPPEN KVÄLL!!!
Puss&Kram goos miiik


Lättroad

Det finns mycket saker man kan småle åt när man jobbar i en simhall. Barn som gör härliga magplask som låter i hela hallen när deras föräldrar tvingar dom att dyka från startpallarna, gubbar med alldeles för utslitna speedosfillingar, gubbar med en och annan banan i fickan. Men det bästa av allt idag var en pappa som vägrade gå i det kalla vattnet fast sonen tjatade i 45 minuter. Och tårar på det - kan det bli bättre?



Haha, fick ett gott samtal av bästa Joakim förut med. Han är för rolig.
Blev en rolig missuppfattning där med, då han trodde jag var med barn! Vilket verkligen inte är fallet!
Saknar dig.

Saknar gör jag även min syster, som flytt landet och börjar jobba i Norge. Vilket jag iof kan förstå. För ingen liten slant hon kommer hem med.. Inte så tokigt! Längtar oerhört till nästa helg då vi ska på Ladies night, kommer bli en toppenkväll!



DRINKRECEPT!
När ni nu fått den ultimata partylåten a la Sibräcka va passar då bättre än ett smarring drinkrecept a la Sex and the city?
Givetvis blir det en Cosmopolitan


2 cl Cointreau (triple sec)
2 cl vodka
1 cl färskpressad lime (själv föredrar jag koncentrerad citronjuice)
2 cl tranbärsjuice (ha i lite mer tranbärsjuice, om man inte vill så mkt spritsmak, MKT GODARE bör tilläggas)
Blandas och serveras i Martiniglas. Garnera med en limeklyfta.






SKÅL!

/ Kaajs

GOOS väljer fredagslåten...

Här kommer goos&goos favoritlåt genom tiderna. . . den har hängt med sen vi dansade oss svettiga på Sibräcka (:
När denna låt spelas är festen på G  (Kaajs & Miik)



Tempo...

Nu är det tempo som gäller! Plugg tempo!! Jag har lite mer än 2 timmar på mig att göra klart det jag ska göra! och jag kommer lyckas? det vet jag inte.. men det svaret kommer mamma, pappa och Malin få veta! för dem kommer få den mailad till sig isåfall (:

HEJA MIKAELA!!

En fredag på jobbet..

Pust och puuh och fy och blä, är min tur att jobba sent den här fredagen.
Visst har det sina fördelar att gå på rullande schema, men vad jag hade älskat att jobba 7-16 måndag till fredag som de flesta andra gör. Så istället för att gå ut och roa mig en fredag som denna så ska jag sitta här och mögla, KUL!
Det kommer bli en lång kväll....

Har även fått jättemycket beslutsångest. Jag har blivit erbjuden en lägenhet. En trea i andrahand (på kopper i stenungsund). Är en kompis kompis och hennes kille som ska flytta till Norge och jobba ett halvår. Men känner inte riktigt för att bo i en trea själv. Så, någon som vill flytta med tro?


Längtar till sedan, då blir det slappiskväll med Tilda och Anna. Och om jag har rätt så lär det bli en ganska "full" sådan.
Till Mick: Nopp, ingen bokad falunresa ännu, men de kommer var så säker!
 Är guld när man har samma skostrolek har jag hört (:

P&K Kaajs

Äntligen fredag (:

Mums, vad jag älskar fredagar! Man vaknar på morgonen så vet man att man kommer vara ledig i 2 hela underbara dagar, då man kan ge sig själv frukost på sängen och kolla på nyhetsmorgon. Vad jag älskar den känslan. Men den blev tyvärr förstörd ganska fort, efter att jag vaknat i sjö av media böcker... plugga står på min lista idag och denna helg. Men om jag pluggar på bra idag så jag bara har fråga 6 kvar ska jag gå till kåren och hälsa på folket. Ines ska ju stå bakom baren, det får man inte missa..

Tack Kaaajs! För att vi har lika stora och snygga fötter, dessa skor kommer jag sno av dig när du kommer hit. . . har du bokat resa??

Nu ska jag ta en promenix med Lina ner till Centrum, för att betala kryssningen.. WIIE!

Puss&Kram eran goos Mikaela

strl 38

Oj glömde ju, skorna har strl 38, men du kan ju glömma att du får låna dom!
SKOJA!

Humor Mikaela (:

Det måste nog vara så att jag och Mikaela har den sämsta humorn i världen, tragiskt men sant.
Tur att vi vet hur vi muntrar upp varandra iaf   :D
Får nog börja dra ett Connyskämt varje dag, vad tror vi om det?


H A H A
Så Mikaela, när blev det här med "R" en så stor grej?!
Men fine för mig, tror att förr eller senare kommer personen läsa det här, så vill du följa med till falun?
Annars så kommer jag själv snart!

Nopp, nu blir det upp på hojjen och hojja ner till Tilda och glysa på idol!

Köss Kajja


Så var det kväll...

Vilket skämt goos. Jag skrattade iaf (:
Orkar inte med den dära jävla hemtentamen.. sitter och skriver om inget känns det som och sidorna blir inte fler och fler som jag vill att de ska bli. Ska sätta klockan tidigt imorgon och sitta och skriva som fan!!

Ska städa rummet och ta mig en dusch så kanske huvudet och kroppen vaknar till liv, lagom till att idol börjar. . .
Men vart ska jag se på idol? hemma hos mig eller Lina?? Jag hoppas på att Lina känner att hon pluggat klart så jag kan få se någon annan än min data skärm idag..

Pratade med min vän Eric förut, han är ju galen! Ska ut ikväll med.. kåren i Borlänge! Vad får han dessa krafter ifrån?

Till dig kaajs vill jag bara säga, boka en biljett med och kom hit upp till mig ;) -för jag saknar dig. & det var sjuukt snygga skor, vilken storlek?

Puss&Kram Goos mik.

Lyckodag

Måste vara min lyckodag idag! (när det gäller shopping iaf..) Har aldrig hittat så mkt saker på så kort tid när jag verkligen vetat vad det är jag vill ha! Lyckades på en timme och då menar jag bara en timme inhandla, två par skor, ett par träningsskor och ett par stövlar. En ny spetströja. En skjorta. En jättemysig stor stickad halsduk och en ny rouge!
Och inte nog med detta, jag hann även springa in en snabbis på glasbanken.
Fattar ni eller! I think I broke my record!


Och inte nog med detta...
Kolla vad som damp ner i brevlådan i förmiddags.
Behöver jag säga något!




På tal om ingenting så kommer har ett skämt till dig Mickan. Det är från Conny så du kan ju räkna med det sämsta.
Men jag skojar inte, när man är lite salong i en väldigt stor salong blir det sjukt roligt.

"Det var en gång en kille som skulle in på Ica och handla lite mat. När han sedan kom fram till kassan och började lassa upp alla matvaror på bandet, tittade kassörskan konstigt på honom. Det var 20 paket nudlar, 15 paket spagetti, 20 burkar med färdig köttfärssås och ett 6-pack cola.
Kassörskan tittade på honom och sa: - Du är singel va?
-Ja ,hur vet du det? svarade killen.
- För du är så jävla ful."


Hörs med ikväll! Puss Kajs

SKIIIITTT! + von Lidl tips

Fasen vad folk som läste våran blogg igår (: mycket kul! Hela 63 personer.. det ska bli mer idag vill jag lova!

Igår var det onsdag, alltså lördag. Blev en toppen kväll med "familjen".. drog även med mina husdjur ut (mina kineser) Så jäkla kul jag hade med dem igår.. ojoj! blir helt fnittrig när jag tänker på det!

Veckans von Lidl tips
4st avokado för 10:-
♦1 kg kycklingsfile 39.90:-

Nu ska jag tillbaka in i hemtentamens värld. . . för att sen ta ett brejk snart och laga lite mat och kolla på top model 4.

Puss och Kram från er goos mikaela

kommentera kommentera kommentera!!!

Minnen

Skulle egentligen kunna skriva en massa saker nu, men är dötrött efter ett 2timmars träningspass så det får bli imorgon istället! Kolla bara in det sjukt söta kortet jag hittade på mig och mickan när jag rotade bland alla gamla bilder!
Mickan aka VON LIDL, flytta hem igen!





R, du är het! ;)

Puss godnatt / Kajs

Ett litet sms!

SMS FRÅN MIKAELA:
"Nu får du allt börja blogga! Tänk bara på att min mamma och pappa läser. Tänk censur. Pussar Goos"

SVAR TILL MIKAELA:
Jaa, då var det kört. Pappa har skådat våran vackra blogg och det lär inte dröja länge innan vi fått vår mest trogne läsare (:  En acceptabel nivå är det nu som gäller mickan!! 

Tänk censur Kajsa, tänk censur..
(så vill ni ha dirty details så får vi lösa det på annat sätt !)


Så vad säger man om dagen då, so far so good! Har haft en relativt lugn dag på jobbet. Ingen som drunknat  idag heller. Har fått min nya träningskalender från jobbet med, ganska nice! Plus att jag ska gå till Team Sportia och välja ut ett par nya träningsskor! Generöst värre! Man tackar man tackar.

Nej nu ska jag läsa färdigt nya numret av CHIC, sen är det tillbaka till jobbet och träna med fastern som gäller! Ska testa min nya kamera i vattnet med! Fick bli en vattentät sådan denna gång då den gamla "ickevattentäta" fick lite för mkt av alla goda drinkar i Magaluf! :P

Puss Kajs


Hemtentamen...

Vad jag älskar att sitta med böcker som handlar om massmedier och upphovsrättslagen, muma! - eller inte.
Jag är just nu så jävla less på Habermas och ägarkoncentrationer. Man blir ju inte gladare heller när man fått veta att boken jag beställt till nästa kurs kommer komma en vecka senare.. Men då är man glad att man har en nya vän som man kan låna den av. TACK!

Men vad jag längtar till ikväll. . .  först tacos hemma hos mig, sen kareoke på Olerrys och sen röra på rumpan på Etage (: Vad jag älskar onsdagar! och har man tur så kanske det blir en rolig efterfest med.. och det är ju aldrig fel...
Nu ska jag göra er lite mer avundsjuka på studentlivet, jag ska på kryssning!! Ska till kåren senare i veckan och betala in den. För jag ska på kryssning (:  Ojoj, jag ska dansa tills skoskavsblåsorna spricker så kul ska jag ha under den resan.

Neej, nu ska jag fortsätta att skriva på.. bara någon fråga kvar - BRA Mikaela!!

Bra musik när man pluggar;
KT Tunstall - Heal over
Lifehouse - Everything
Lionel Richie - Easy
Moby - Spiders

Ha nu en toppen dag i solen (:
Puss & Kram Goos Mikaela

Oskuld nummer två!

Då har man äntligen kommit hem från jobbet, eller äntligen och äntligen. Klart att jag uppskattar mitt jobb.
Ja menar, hur snyggt är det inte med gamla pilsnergubbar i tajta speedos? T H A T ' S    H O T !
Men var fan är alla hunkarna?


Blev ett litet samtal med Mickan förut och hon fick mig faktiskt att inse att min lön denna månaden kommer för en gång skull gå åt något vettigt! (mestadels iaf, kanske lite).

En Londonresa över nyår med Mickan och co.

En resa till Falun och träffa Mickan som jag inte gjort sen i slutet på Augusti.
En kväll med syrran och två fastrar på Ladies night.
En sjukt rolig och antagligen ganska bra spenderarkväll på Lisebergs finalfest!

Efter kvällen idol kan jag fortfarande inte sluta sjunga:
"jagblevfullpåmincocacolajagblevsåfullpåmincocacola"
Och tacka juryn för att det äkta orginalet Nils fick gå vidare en omgång till!

Så med detta säger jag godnatt! / GoosKajs


Mikaela tar oskulden

Så håller man på att ta oskuld i denna blogg (:

Dagen är snart en ny dag, efter att ha skrivit hemtenta, handlat mat, gått en promenad, kollat på bågar och lekt med bilar i Linas tvättstuga.. detta är livet mina vänner! - student livet.

Med lite "nya" Jack Johnson låtar på min mobil, ska jag nu gå och lägga mig. För imorgon ska jag gå upp tidigt och lyssnaMalin och äta gröt frukost, för att sen försvinna in i böckernas värld.

Natti natti, goos från din goos.

RSS 2.0