Falun är idag vit.

När jag vaknade i morse var hustaken vita :) Det är snö mina vänner i Falun. Kom nyss hem efter att tagit en promenix med Lina runt sjön... underbart! Men det bästa av allt är att hemtentan är klar och att lägenheten är städad. Min kineser har lämnat mig, inte en ända bor kvar, men det ska komma en ny om någon dag tror jag. Vet inte om det är en tjej eller kille med den har ett pakistans efternamn.. undra vad min lägenhet ska börja lukta nu?

jaja, nu ska jag göra lite te och kolla på något dåligt på tv.. ska jobba ikväll på kåren! Men imorgon blir det kryssning :) WIIIE!

http://www.myspace.com/parken12056 lyssna på Jag har varit vilse Lisa - DAGENS LÅT!

Puss&Kram Mikaela.


avundsjuk.

Fan mickan, hoppas ni får en oförglömlig kväll idag. Jag hade kunnat döda för att vara där med dig nu - och håkan.
"Anna hade en vän med en biiiil, och vi åkte långt boooooort. Vi kanske tillochmed lämna sveeeerige. För det e nytt spela och jag vill inte va meeeeeeeeeeeeeee!" - sjukt bra!

Laddar inför kvällen! Vi är ett gott tjejgäng som ska och käka lite middag på hamnkrogen, sen får vi se vart vi hamnar. forthoppningsvis fortsätter kvällen med fullt ös.     

Puus kaajs ♥


GLAD!

Kom hem efter att ha tränat med Ines och Lina :) Ska träna med Ines imorgon med, efter skolan.. Imorgon ska vi ha e lååång föreläsning ocg vi ska få våran hemtenta tillbaka och få en ny v i ska börja med. Så imorgon blir det en lugn fredag. Nu är ni väl glada mamma och pappa? Gick inte ut i onsdags och ska inte gå ut imorgon. Utan kolla på Idol, träna och skriva hemtentan.

Men nu till varför jag är så glad. Kaaajs min underbara goos ska till Falun. Till min nya stad! Planerna har jag börjat smida!!

Nu ska jag ta mig en dusch, kolla på HÖÖK och sova gott :)

Sov sött //goosmiik

Ja, om jag gjorde!

Detta inlägg gör förhoppningsvis Mikaela väldigt glad! Jag har nämligen fått tummen ur och bokar min tågbiljett till Falun :) Så nu är det bara att ladda. Fredagen den 14 november kl 10:02 bär det av från Götlaborg, och förhoppningsvis om jag inte lyckats tappa bort mig på vägen landar jag 16:21 i Falun. Kommer bli en sjuk helg och ser verkligen fram emot det. Så Mikaela, se nu till att planera en toppenhelg!

Denna dag har inte heller vart så tokig. Mitt jobb kan vara helt grymt ibland. Idag slapp jag till och med alla gubbar i tajta speedos.. Hela ljungskiles fotbollslag var där på besök och tränade/varvade ner efter matchen igår. Nu snackar vi killar från allsvenskan. OJ OJ OJ, ni kan tro att jag gillade utsikten från hytten. JA, OM JAG GJORDE!

Ikväll kommer syrran hem från Norge med, ska bli gott att ha lite sällis nu ihelgen, sjukt va tomt det blir när man bor själv med mamma och pappa. Inte alls lika kul. Så får se till att ha lite effektiv tid nu  innan hon lämnar mig igen och drar tillbaka till svikarlandet!

Nu ska ska jag äta toast! Puus Kaajs ♥

Blandad.

Vaknade i morse med ont i magen. Kanske är det därför denna dag blev så konstig? Fick veta att jag fick G på min hemtenta, JIPPI! Nu kan jag gå på Håkan Hellström på lördag och åka på kryssningen nästa vecka och vara mycket nöjd.
Sen pajade min mobil, mindre kul :( så har en konstig lån telefon som jag inte fattar så får gå tillbaka till min gamla LG.
Oh, sen fick jag veta att min prins i Holland ska fria till sin flickvän, kul :)

Min fot gör ont, men Helen hade en stödstrumpa som jag fick låna - TACK! Skrattade så när jag såg Pettans kommentar om min stukade fot; Men du hade i alla fall snygga ben när du föll, se det positivt ;) - HAHA! Saknar dig tjejen kan jag lova.

Ska göra soppa nu och kolla på topmodel sen ska jag träna med Ines.
Om två veckor kommer mamma och och tre kommer goos :) längtar....

P&K goosmiik

And I'm back in the game.

Oj, long time no see. Här har jag inte printat ner något på länge. Mycket som har hänt det senaste. Otroligt mycket jobb, mysigt middagar, sjukt grymma utekvällar, inte allför häftiga söndagar och en jäkla massa träning. Jag och Matilda har nämligen slagit vad,.. Vi ska träna minst och då är det absolut minst 3 gånger i veckan. Och självklart är det inte någon fjuttig promenad som gäller utan gymmet eller jogga massa länge. Puuhu. Och det värsta av allt är att den som förlorar måste springa naken runt i området. KUL! Kan ju vara värt att se faktiskt!

Har även hunnit gå på finalfesten på Liseberg, lika dimmigt och roligt som vanligt. Tråkigt att man inte jobbat där så mkt i år. Det märks verkligen hur mkt man saknat alla. Men iaf, tack för go middag, trevligt och galet folk, all dans, sara för lånet av strumpbyxorna, sara för det underhållande sakerna på ponnykarusellen, det goa gänget på rockbaren, chrilli och mikael för nattamatsällis på tintin och sist men absolut inte minst skjutsen hem av jocke på morgonen! Ängel!
Och Chrilli, jag lovar att den hela sidan med bara bra saker om dig kommer snart!

Nu blir det lite fussball och sedan slagga! För imorgon ska jag till stan innan jobbet  och ta en fika med lilla Sara (:

Puss Kaajs ♥

Syskon+kärlek.


Världens bästa syster.

Stukad.

Vaknade i morse med tårar. Japp, massa tårar.. igår så ramlade jag med cykeln när jag skulle stopa vid en korsning. Det är så det går när man umgås med folk som inte använder Facebook. Där med basta! Så tillbaka till tårarna, jag har gjort en Nikolina. Skit snygga höga skor, alkohol i kroppen och en vän utan facebook blir bara en sak. STUKAD FOT! Det gör skit ont. Men efter att snackat med mamsen och papsen som gett mig lite tips mår jag mycket bättre, TACK! Får ta det lugn nu så min fot pallar med en Håkan konsert.

P&K goosmiik

Förfest..

Så förfestar man med Lina och snart kommer Eric och sen blir det utgång :)

Dagens Håkan citat: jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Dagens Håkan Låt:




Ha nu en kanon kväll! //goosmiik

16 månader med min "Killer Queen"

(Mor och Far ni väljer själva om ni vill läsa detta och se bilderna)

Vid den här tiden på dygnet den 17 juni träffade jag en vän. Inte vilken vän som helst, utan en underbar kanon toppen great lekker tjej, vid namn Katja Dijkstra. Sen den dagen har hon alltid varit vid min sida, sjungit oss hesa genom Vondelpark till ABBA låtar, förfestat med youtube klipp med Queen (tills jag fixade cd:n), planerat franska sms, blivit switslandare efter att inte orka förklara för folk att Sverige är ett land, haha! Vi har gjort allt.. hihi! Sverige ska vara stolta att dem har oss. Dessa två svenska tjejer har iaf hittat varndra och spridit glädje på gator och torg i Europa :)
Här kommer 16 bilder med oss, som förklarar min kärlek till dig;
  

                   

  

                   

  



♥ IK HOU VAN JOU, I LOVE YOU, JAG ÄLSKAR DIG ♥

Fixar fredagen.

Tog en sovmorgon idag, det var man värd när föreläsningen var inställd. Fixade lite frukost, drog på mig träningskläderna och cyklade till vårdcentralen, the phone house & sist friskis. Så nu sitter man här och lyssnar på Emil Jensen och är helt slut.. ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig för kvällens bravader! Men vad ska jag ha på mig? Jeans? Klänning? Någon som har något tips?

Vi hörs sen. goosmiik


"Pluggat"

Har "pluggat" med Eric från fyra till nu.. det blev lite mer youtube klipp kanske, med Mia och Klara.. kollade även på halv åtta hos mig, bröllopsform, HÖÖK :) Hämtade även Håkan Hellströms biljetterna! Jag bara längtar och längtar..

Dagens Håkan citat: Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Dagens Håkan låt: Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Ha nu en toppen kväll/natt ER goosmiik

Föreläsning inställd.

Gick upp för typ en timma sedan, kände inte alls för att gå till skolan. Men så glad jag blev då när jag kollade min mail. INSTÄLLD! Pga sjukdom. Ibland har man tur. Så nu ska jag krypa ner i sängen igen, kolla på film och dricka mer te :)

P&K goosmiik

Stars.

Kom nyss hem från seminariet, vet ni vad? Jag fick stjänor :) Ingen kommer vara gladare än jag idag.. dobidilallallala

Ska börja ladda nu, ska bli poker kväll hemma hos älsklingarna. Jag ska plugga regler om nått eller har kanske Johan lärt mig allt redan? Humf, tror inte det. Jag ska iaf vinna! Men det kan ju inte bli så svårt, solen är här i Falun, P3 lyssnar jag på samt att jag fick stars :)

Dagens Håkan låt: Ramlar


Puss&Kram goosmiik

Håkan Hellström 25/10

Japp, det är sant! Jag ska se min GUD om ca en och en halv vecka. Kan ni förstå? Malin förstår iaf :)

Nu har jag pluggat och pluggat i två hela långar dagar. Pluggat själv, pluggat med Lina, pluggat med Eric och pluggat med lina igen, så nu ska jag fasen äga på seminaret om ca 1 timme!


Jag ger dig min morgon.

Förälskad

Jag har gått och förälskat mig i James Morrisons - You make it real.
Jösses vilken låt







kaajs.

En bild säger mer än tusen ord.

En bild säger mer än tusen ord.
Från gårdagens galej





       

            

    





Ikväll är det finalfest på Liseberg som gäller!
Ska bli sjukt kul att träffa alla goa människor igen.

Emma ringde förut med, hon kanske kommer hem från Aussie redan om två-tre veckor.
Tror ni jag grina? Ja om jag gjorde.

Ha en fortsatt bra söndag, det tänker iaf jag ha!
puus kaajs ♥


Söndagens.



Er
goosmiik.

.

I wish my smile was your favourite kind of smile,
I wish the way that I dress was your favourite kind of style.


Vilken uppväxt har du haft?

Frågan gick varm efter att vi börjat prata om vår tonårstid... Vilken uppväxat har du haft?
Svensson Svensson
; Då man är uppvuxen i ett radhus område, med föräldrar med massa kärlek och som aldrig vill att du ska flytta hemifrån. . .
Fucking Åmål; Då man hängde i ishallen flera gånger i veckan, bara för att få se sin bejb. Följde slaviskt Vecko Revyns inne och ute lista samt hänga vid någon korvs skit varje dag med moppe killarna. . . 
Tillsammans; Då är man uppvuxen med att inte få leka med pistoler och sin mamma gick runt utan trosor för hon har svamp. Man bor även tillsammans med sin mammas bror och hans familj, samt far och mor föräldrarna.

Gissa vad jag tycker att jag har haft för uppväxt?


Något för dig kaajs?

Jeremy Scott har gjort en sjukt rolig kollektion för Adidas. Jag hade lätt velat ha något av dessa roliga, underbara plag:


Tror du jag garva?

By see chair ten
(läs fort och många gånger)

Tack mickan, ditt samtal gjorde min dag!
Och den lilla utländska ungen i den uppblåsbara flysvästen.
Tror du jag garva?




Mikaela Dahl.

Inte så att du var ute och slirade igår goos? Ringt mig vid halv fyrasåg jag (:  ♥

Sov gott!

Phuu, äntligen hemma efter en lång och seg dag. Ska bli skönt att komma i säng nu. Och fy va gott det ska bli imorgon, jobbar 16-20 (: Jag måste nog vara den morgontröttaste personen som finns..Tycker det är sjukt duktigt av mickan att hon kan orka sig upp 5:00 på morgonen för att tvätta! Sjukt seriöst!

Åh det har hänt en så jobbig sak, jag var på statoil förut och skulle handla lite. Så stog Linn i kassan och jag fick en påse kanelbullar (tacktacktack). Men iaf, när jag kom hem satte jag mig som vanligt framför datorn och började knö i mig en jättebulle, full av pärlsocker.. Och var tror ni typ hälften av allt socker hamnat? Jo, mellan tangenterna på mitt tangentbord.. Så hur mkt jag än försöker så sitter flera tangentar fast - ILLA!

Nu är det dags för sängen! Schlaf gött!
puus kaajs.

Tvättstugan!

Så la jag med precis i sängen, efter att gått upp klockan 04.45 bara för att jag har tvätt tid idag kl 05.00 - ROLIGT! -not.

Tisdagen. . .

Vaknade ju som jag skrev innan tidigt imorse och lyssnade på Malin. Cyklade sen ner till gymet där jag träffa Ines, vi var där en stund sen cyklade jag hem! Fixa och käka lunch, sen besökte jag Kopparstaden. Fick veta att mina tapeter kommer komma på väggen några dagar efter den 1 nov, då jag tar över kontraktet och att fönster historien ska jag berätta för min bovärd. Sen så träffade jag Lina på stationen, wooie!

Imorgon ska jag och Lina göra svensk mat till mina kineser, något bra ni kommer på så där? Så säg till.. jag vill veta avd ni tycker är svenskt??

Imorgon ska jag upp 04.30 JIPPI! 05.00-07.00 var den ända tvättiden som fanns kvar denna veckan! FAN VAD JAG HATAR DETTA! men men, jag kommer upp tidigt imorgon iaf, alltid något! haha

GOOS kommer till Falin. Jag längtar!

Puss&Kram goosmiik

På med vinterjackan..

Jaha så var det slut på värmen, iaf på mornarna. Trodde seriöst att jag skulle avlida när åkte till jobbet tidigt i morse. Och inte så konstigt va det heller då termometern visade 1,5°C. BURR! Måste ta en sista minuten resa nu..

Kom att tänka på en sjukt rolig sak btw från min, mickans och petronellas campning i lysekil, nu när london snart nalkas. Att ett besök på Kingstreet kanske inte hade suttit fel :D eller va säger ni tjejer?!
"För jag bor på Kingstreet i London, jag äger min lägenhet. På Kingstreet i London"


Nä nu ska jag och syrran vräka oss i min säng och äta äppelpaj med vaniljsås och kolla på nya filmen Love and other disasters.

Puus så länge - kaajs ♥


p.s miikan → jag kommer till falun 14-16 november. kanske t.o.m den 13!


Morgon te, gröt & PiteFM

Äntligen tidag, med nu lite gröt i magen och x antal koppar te och så lyssnar jag nu på Malin och hennes vän i radion PiteFM :) Dem har gjort min start på morgonen! Jag ska lyssna klart, ta på mig lite kläder och dra mig ner till gymet. . . hoppas att Ines känner sig redo för att träna lite med mig.

Annars har jag en ganska stressdag fram till halv tre, ska fixa tvätten och gå till Kopparstaden + plugga. Innan jag ska hämta Lina på stationen.. wiiie

Hoppas alla har/får en lika bra start på morgonen som jag fått!
Puss på er från er goosmiik

Magnus Betnér ♥

Mums, jag älskar honom och jag och min familj ska kanske se honom nästa vecka :)
Sov gott, dröm sött // er goosmiik

glömde..

Det bästa var ändå i fredags (:
Speciellt på vägen till donken.

puus, k

Och miik, jag hade fruktansvärt tråkigt på jobbet förut. Du brukar ju kunna lätta upp stämingen ♥

Ladies night

Även lördagen blev en lyckad kväll! Skandinavium och Ladies night kan inte bli fel, framförallt inte om Martin Stenmark är med. Det spelar ingenroll att han är "lite", eller ganska många år äldre. - FÖR FY FAN VA HET HAN ÄR.
Det bjöds på mkt show och många skratt, speciellt när Henrik Hjelt stod på scen.
Och vilken stämning när det sjöngs Sjumilakliv av 5206 damer, jösses.
Och när Stenmark går fram sjukt sexigt på scen och säger "Hej, jag heter Martin Stenmark, vill du ligga ikväll?"
Ni anar inte!


Tack fastrarna och syster för en kanonkväll!
puus kaajs

Fredagens bravader!


I fredags blev det en utekväll med Matilda och Camilla i stan, på bryggerit like always. Började tidigt den dagen med fixing och pizza hos Tilda! Nina kom även på besök och höjde stämingen ännu mer med hennes glatta humör. Väl inne på bryggerit lyckades en mkt glad LisebergsFabian hitta oss! (: Sen blev det en väldigt bra surprise när även MagalufRobin dök upp (: En väldigt trevlig kväll med mycket skratt och goa minnen!
Även en hel del P2 och Kinky Amanda för mig och Robin!
Måste göras om snart...


Kvällens look, plus den nya halsduken jag fick av syrran!



Lite goa brudar på förfest



Camilla och jag



Minireunion. Matilda, Robin, jag



        

Sammanfattning av fredagen - Tokbra kväll!


puus kaajs

Fixat.

Så idag har man fixat gymkort och tränat.. inte fel! :) Var ett jätte bra litet gym, kommer lätt hänga där mer i veckan..
Imorgon kommer Lina hem! YES! Som jag har saknat denna solstråle. Men imorgon så kommer hon!
Jag ska även imorgon gå till kopparstaden och fråga hur länge jag ska vänta för att få nya tapeter.. och så ska jag möta Lina på stationen.

Kaaajs, vad var det du ville när du ringde bejb?
Nu ska jag forsätta och plugga.. snart börjar ju Färjan med!

Puss och Kram goosmiik

Städa, städa & träna!

Vaknade för ca en timma sedan, ibland undrar man hur man lyckas? :| Men men, ska städa mitt rum idag och så ska jag dra ner till Friskis och köpa gymkort. Hoppas att jag får tag i Ines så min lilla prinsessa hänger med, mycket roligare att träna ju om man har någon med sig!
Men nu ska jag som sagt städa och kolla på Andra Avenyn.


Tjing tjing //goosmiik

Ik missen jullie!


Nu bor ni två i England och jag i Falun, varför blev det så?
Men en sak är säker, ett jävla nyår kommer det bli.
Lycka till nu, Janneke ♥


Ik houden van jullie

Good song

Nu ska jag snart i säng, men först en sjukt bra låt!
Rascal Flatts - Bless the broken road
Puus kaajs





Helgen som gått..

Helgen har varit kanon, jobbade ju som sagt i fredags på kåren. Kom hem kl 06.00 efter att ha städat toaletter och golv! Tog mig alltså en skön sovmorgon på lördagen, åkte sen till Ines för att käka tacos och för att senare på kvällen ha förfest med Fidde och Anton. Denna förfest bjöd på att från shot till "älska med kamran bilder"! :) Sen vidare till Harrys och kvällen avslutades på kåren. . .

Imorse vaknade jag upp i Ines svarta soffa, vi käkade mys frukost och låg och kollade på idol hela dagen, tills klockan blev fyra. För det är ju söndag och då är det ju söndags middag med familjen, I LIKE! Det blev kina, stekta nudlar och så var det gratis efterrätt..

Nu hade jag tänkt mig att jag skulle försöka sova, men kan inte sluta lyssna på Razorligt's nya låt. Lyssna på den själva, ni kommer älska den. Jag kan bara inte sluta lyssna på den!




SOV SÅ GOTT OCH DRÖM SÖTT // er goosmiik

Bad day.



Inte riktigt min dag idag. Då är det bra att titta på alla roliga bilder från  somras. Jag saknar allt.
Mikaela hoppas allt gick bra i baren på kåren (: Ring när du ser detta!


Tips!

Här kommer ett litet tips till alla er som ska gå ut, en av dem goaste drinkarna jag vet förutom GT, är BMW!


BMW


2 cl Bailey's
2 cl Malibu
2 cl Whisky

Lika delar Bailey's, Malibu och Whisky skakas.
Servera i whisky-glas.


För vi hade inga ögobryn.


Snurf snurf!

Mikaela har gått och blivit förkyld! och jag som ska jobba på kåren ikväll. Det är oktoberfest! Vi ska slänga upp ett öltält inne på kåren, servera surkål, senap, korvar och skiiit. Vi ska ha gröna fina hattar och sjunga tyska snapsvisor. Det sista vet jag inget om, men man kan ju alltid hoppas!
Det känns trååkigt att man inte får stå på rätt sidan av baren, men men! Ska bli jävligt kul ändå.

Nu ska jag fixa lite lunch, ta en dusch och börja plugga.. Samt att svara på alla mail.. KUL!

Pussar och Kramar goosmiiik


Lägger upp bilder sen får veckan som gått :)


Utkast: H A ...

H A H A      H O H O     H E H E     H Ö H Ö     H I H I    - vilket skämt :)
Har konstaterat att jag aldrig ska skrapa en trisslott igen. För några helger sedan hade de som jobbar på snusboa dragit ihop ett gott gäng på en så kallad "trisskväll". Det hela gick ut på att alla la en insats på si och så mycket för att sedan köpa lotter för dessa pengar. Låter kanske inget vidare. Men tänk er själva, ett gott gäng, många drickpauser, äldre damer som drar råa historier (mikaela du hade älskat de), två överförfriskade killar som lite för många gånger sjöng "en busschaufför, en busschaufför, det är en man med stor k*k"  (tänker inte nämna några namn, men låter conny och lars bekant?). Var i alla fall en mycket  lång och lyckad kväll. Det västa av allt var bara att under ungefär fyra timmar och 400 trisslotter senare var den högsta vinsten inte mer än 75 kronor. Fattar ni eller FYRAHUNDRA TRISSLOTTER - och inte en enda vinst över hundra spänn.. Pinsamt. Smart som jag är tänkte jag idag bryta förlorar trenden och köpte fyra lotter bara för skoj skull, men icke. tjugofemkronor, det är ju en höjdarvinst - Aldrig mer en trisslott.

 
Men vårt tappra försök att vinna storvinsten lönade sig, kolla bara in de snygga trissvästarna vi fick. Det är det senaste!





Äntligen har systeryster kommit hem från Norgelandet med. Och tydligen skulle det inte bara räcka med henne utan man fick paket och grejer. Inte så tokigt! Världens finaste Guess halsduk, älskar den! Tack tack tusen tack!


Puus kaajs

Morning Morning!

God morgon alla glada! Hoppas allt är bra med er! Här är det kanon, börjar inte förrän 15.00 idag så ska passa på att slappa riktigt ordentligt. Ligger nu nerbäddad i soffan och ska kolla på min favoritfilm, The Holiday och dreggla lite över Jude Law. I  l i k e  Och för er som inte har sett den, ni har definitivt missat något!


Har helt glömt att tacka Nikolina för att hon fixat boende till min och Mickans lilla Londontripp över nyår. TUSEN TACK! Du är en pärla!

Nä, nu ska jag titta vidare på filmen. Ha det guld
Puus kaajs


RSS 2.0