Utkast: H A ...

H A H A      H O H O     H E H E     H Ö H Ö     H I H I    - vilket skämt :)
Har konstaterat att jag aldrig ska skrapa en trisslott igen. För några helger sedan hade de som jobbar på snusboa dragit ihop ett gott gäng på en så kallad "trisskväll". Det hela gick ut på att alla la en insats på si och så mycket för att sedan köpa lotter för dessa pengar. Låter kanske inget vidare. Men tänk er själva, ett gott gäng, många drickpauser, äldre damer som drar råa historier (mikaela du hade älskat de), två överförfriskade killar som lite för många gånger sjöng "en busschaufför, en busschaufför, det är en man med stor k*k"  (tänker inte nämna några namn, men låter conny och lars bekant?). Var i alla fall en mycket  lång och lyckad kväll. Det västa av allt var bara att under ungefär fyra timmar och 400 trisslotter senare var den högsta vinsten inte mer än 75 kronor. Fattar ni eller FYRAHUNDRA TRISSLOTTER - och inte en enda vinst över hundra spänn.. Pinsamt. Smart som jag är tänkte jag idag bryta förlorar trenden och köpte fyra lotter bara för skoj skull, men icke. tjugofemkronor, det är ju en höjdarvinst - Aldrig mer en trisslott.

 
Men vårt tappra försök att vinna storvinsten lönade sig, kolla bara in de snygga trissvästarna vi fick. Det är det senaste!





Äntligen har systeryster kommit hem från Norgelandet med. Och tydligen skulle det inte bara räcka med henne utan man fick paket och grejer. Inte så tokigt! Världens finaste Guess halsduk, älskar den! Tack tack tusen tack!


Puus kaajs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0